Бившият играч на Рома и Реал Мадрид,  Антонио Касано се

...
Бившият играч на Рома и Реал Мадрид,  Антонио Касано се
Коментари Харесай

Касано нападна Моуриньо: На него въобще не му пука за футбола, Реал не трябва да си го връща обратно


Бившият състезател на Рома и Реал Мадрид,  Антонио Касано се заяде с треньора на римските  “вълци “ Жозе Моуриньо. Бившият футболист е прочут с хапливия си език и този път под мушката му попадна точно Специалния.

" Сари обича футбола, до момента в който на другите не им пука за него....Сари играе приказен футбол. Футболът на Моуриньо е нищо. Разбира се, в случай че погледнем статистките, е друго, само че не трябва да се заблуждаваме..Нямам визия по какъв начин играе Рома и не разбирам по какъв начин реализират резултати. Някога той беше страховит треньор, а през днешния ден дали тренира Реал Мадрид или Санмартинезе ( б.ред. – нискоразреден италиански клуб), е едно и също ", съобщи Касано пред Bobo TV.

" Той може да се върне в Реал Мадрид, в случай че Анчелоти не продължи, само че в случай че те желаят треньор, те няма да повикат Моуриньо за новия си план. На Моу не му пука за футбола. Той не обича да работи, не умее да поддържа връзка и да приказва, дано не се заблуждаваме от историята му ", продължи с офанзивите си Касано.

Касано не се слави като почитател на Жозе Моуриньо, като по-рано беше споделил: " Рома може и да приключи на второ място, само че Моуриньо върви от зле към по-зле, откогато дойде ".

Преди няколко години пък някогашният италиански национал съобщи: " Трябва да кажа, че Интер е моят тим и той завоюва Шампионската лига преди 11 години, само че не като играеше футбол ". 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР